SNS objavio apsolutnu pobedu u Šapcu

Foto: 021.rs

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu objavio je jutros na svom zvaničnom Tviter nalogu fotografiju kandidata Srpske napredne stranke na lokalnim izborima Aleksandra Pajića, uz poruku „Apsolutna pobeda Srpske napredne stranke u Šapcu“.

Foto: 021.rs
Pajić je rekao da je ta stranka osvojila više od 30.000 glasova i da će imati 38 od 69 odbornika u lokalnom parlamentu, što znači da će moći samostalno da formira vlast.
Na taj način SNS je pobedio glavnog rivala, dosadašnjeg gradonačelnika Nebojšu Zelenovića i njegovu listu „Zajedno za Srbiju“, koja je u Šapcu bila na vlasti u proteklih 20 godina.
U Šapcu sinoć nisu saopšteni ni preliminarni rezultati, ali se procenjivalo da su tri najveće liste prešle cenzus i da ulaze u gradsku skupštinu. To su liste: „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, „Šabac je naš“ Nebojše Zelenovića i „Novi tim za Šabac“ – Jelena Milošević.
Jedan od kandidata sa liste SNS, doktor Branko Vujković, objavio na Fejsbuku „Dobili smo i Cersku bitku i Boj na Mišaru! Oslobađamo Šabac“.
Autor: Tanjug

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*