Šokantan scenario prethodio pucnjavi na Čukaričkoj padini: Muž i ljubavnik uz kafu i sok se dogovorili o Gordaninoj sudbini?

Suprug ranjene ispred pekare "Dada"

U RADNIČKOJ 29 na Čukaričkoj padini, u pekari “Dada”, Ahmo H. (60) pucao je iz pištolja u Gordanu K. (37), sa kojom je, kako se spekuliše, bio u emotivnoj vezi. Radnicu je pogodio u glavu i ruke, a zatim je sebi ispalilo metak u glavu. Nezvanično, žrtva je želela da se vrati suprugu sa kojim ima četvoro dece.

Suprug ranjene ispred pekare „Dada“

Suprug ranjene došao je posle pucnjave u pekaru “Dada”. Kako prenosi Pink, on se sreo sa napadačem i izneo mu je situaciju. Ahmo se složio i rekao da im neće stajati na putu. Gordanin suprug je policiji izjavio i da su dan ranije njih dvojica seli i popričali kako da reše poroblem i spuste tenziju uz kafu i sok.

Ahmo je, to obećanje pogazio i samo dan kasnije, došao u pekaru u kojoj radi Gordana. Kako nezvanično saznaju “Novosti”, Gordana ga je prijavila policiji za uznemiravanje, zbog čega je njemu “pukao film”. Došao je u pekaru i iz neregistrovanog pištolja pucao u radnicu, a zatim pokušao sebi da oduzme život.

Ahmo H. inače živi na kampu na Adi, ima ženu koja boluje od raka i dva sina.

U Urgentnom centru smo dobili informaciju da su oboje na Odeljenju intenzivne nege i da su i dalje u kritičnom stanju.

IZVOR:NOVOSTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*