Stanivuković: Granice za nas samo linije u atlasu

Gradonačelnik Draško Stanivuković čestitao je Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, ištičući da su veze Srbije i Republike Srpske neraskidive i nikad snažnije.

 

 

„U danima kada slavimo jedinstvo srpskog naroda, slobodu i nacionalnu zastavu, možemo biti ponosni na veze koje Republika Srpska i Srbija imaju, koje su neraskidive i čini se nikad snažnije“, naveo je Stanivuković u čestitki.

Granice, kaže, za nas predstavljaju samo linije u atlasu, a ono što duboko povezuje naš narod sa obe strane Drine jeste bogata tradicija, vera, jezik, pismo, ali i herojska istorija na koju možemo biti ponosni.

„Danas želim svim Srbima da čestitam ovaj za nas važan dan, pogotovo našem narodu u rasejanju. Zajedno treba da pošaljemo poruku jedinstva i ne smemo dozvoliti da nas neki dele na male i velike Srbe, na one koji su ostali i one koji su otišli u svet “trbuhom za kruhom““, poručio je Stanivuković.

Dodao je da duboko veruje da će doći vremena kada će oni koji prave duboke podele između našeg naroda otići u prošlost.

„Republika Srpska i Srbija su jedno, danas, sutra i zauvek. Srećan nam Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave“, poručio je Stanivuković.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*