STEVAN BAKIĆ GRADONAČELNIK SUBOTICE NA SKUPU “ EVROPSKI PROJEKTI“(VIDEO)

Predstavljani potencijali jedinica lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine međunarodnoj zajednici

Foto Balkan TV

U cilju razvoja partnerstava, prepoznavanja prilika za zajedničke projekte i pospešivanja socio – ekonomskog položaja jedinica lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine putem eksternih izvora finansiranja, šest gradova I opština predstavilo se međunarodnoj zajednici.

U Hotelu Pupin u Novom Sadu, Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine ogranizovao je predstavljanje Sombora, Subotice, Kikinde, Apatina, Zrenjanina i Inđije.

Događaju su prisustvovali  gradonačelnici i predsednici pomenutih gradova i opština koji su na najbolji način predstavili  svoje  prioritete za naredni period i tako ostvarili  komunikaciju  sa predstavnicima diplomatskog kora i drugih međunarodnih finansijskih institucija. Pomenuti format u narednom periodu obuhvatiće svih 45 jedinica lokalnih samouprava sa teritorije AP Vojvodine.

Događaju su  prisustvovali ambasadori Slovenije, Turske, Rumunije, Hrvatske, Albanije, Češke, Nemačke i Bugarske kao i zvaničnici međunarodnih institucija kao što su to Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Međunarodna finansijska korporacija (International Finance Corporation, IFC).

Izvor BALKAN TV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*