Štrand raspisao oglas o davanju u zakup poslovnih objekata

РТВ (Марина Блашковић)
NOVI SAD –

Preduzeće „Gradsko zelenilo“ raspisalo je oglas o davanju u zakup poslovnih objekata na kupalištu „štrand“. Objekti za izdavanje nalaze se, kako kažu u tom preduzeću, na atraktivnim pozicijama na plaži i do sada su bili među omiljenim mestima za posetioce. Krajnji rok za dostavljanje ponuda je kraj juna.

Poslovni objekti na Štrandu daju se u zakup na period od četiri godine, a početne vrednosti zakupnine odnose se na svaku pojedinačnu godinu zakupa.

RTV (Marina Blašković)

Otvaranje ponuda je javno i održaće se istog dana u prostorijama preduzeća sa početkom u 11 časova.

„Na raspolaganju je pet ugostiteljskih objekata na našoj najlepšoj plaži na Dunavu, i ovim putem, pozivam sve zainteresovane ugostitelje da se prijave. Rok za prijavu je 30-ti jun do 10 časova, na adresu Temerinski put bez broja, na bilo koji način mogu dostaviti svoju ponudi ili lično ili putem pošte ali do ovog vremena“, kaže Jelena Budimčić, JKP „Gradsko zelenilo“.

Svi zainteresovani ugostitelji, koji žele da se više informišu o zakupu lokala na Štrandu, to mogu uraditi putem zvaničnog sajta „Gradskog zelenila“ ili pozivom na: 021/21-00-286.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*