Suđenje za otmicu u Novom Sadu, proveravan obrt oštećenog da je sve izmislio

ILUSTRACIJA
Na jučerašem nastavku postupka okrivljenima za otmicu iz 2018. godine u Novom Sadu, svedočili su roditelji oštećenog pred većem u novosadskom Višem sudu, koji je obrtom u sudnici početkom ove godina kazao da je sve izmislio, jer se, navodno, plašio svog oca.

Potom se on nije pridružio krivičnom progonu dvojice optuženih.

Oni su juče kazali da je njihov sin P. S. (20), od šestog razreda imao problema s učenjem, a kasnije s policijom i sudom. Otac oštećenog se prisetio da mu je povređeni sin u noći nakon otmice kazao da su ga dvojica mladića otela i da on nije znao zašto, ali je dodao da je sin saopštio u policiji čije je to delo. Za tužilaštvo i odbranu juče je bilo veoma važno da čuju od oboje svedoka da li se mladić plašio oca. I majka je potvrdila to, a otac je kazao da se više on plašio zatečene situacije u kojoj je video da su mu na sinu krvave stvari, nego ovaj sam.

Posle završenog ročišta, zastupnica optužnog akta tužilac Biljana Silađi u novonastaloj situaciji tražila je da povuče spise predmeta radi njihovog razmatranja, pa je predsedica veća sudija Sanja Berak odložila pretres na neodređeno vreme.

U optužnici se spominje dug za marihuanu kao motiv za sukob okrivljenih s oštećenim, uz ubadanje nožem, ali juče o drogi oštećeni nije rekao ni reč, a naveo je da je povrede zadobio kad je pao na tlo usled jakog odgurivanja.

 

 

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*