Sutra počinje nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“

Novi krug nagradne igre prikupljanja fiskalnih računa „Uzmi račun i pobedi“ počeće sutra, 1. februara, a prvo izvlačenje i nagrade čekaju građane već u martu, piše Blic.

Fond nagrada, koji uključuje nekoliko stanova u Beogradu, nove automobile, putovanja u inostranstvo, kao i u domaće banje i na planine, zatim belu tehniku i brojne druge vredne poklone, ovaj put će biti mnogo veći, a kako navodi „Blic“, juče je održan i prvi sastanak radne grupe koja utvrđuje uslove i način održavanja nagradne igre popularno nazvane „Uzmi račun i pobedi“.

Prema rečima izvora lista upućenog u organizovanje ove lutrije, ove godine će pravila nagradne igre biti mnogo jednostavnija, a građanima znatno olakšano učešće.

„Jako je važno napomenuti da će ove godine računi moći da se šalju u bilo kojoj koverti, a ne u nekoj tipskoj. Takođe, ona će moći da se pošalje u bilo kojoj pošti. Tako će biti izbegnute gužve, stvaranje redova i svađe do kojih je, nažalost, dolazilo prošle godine“, prenosi list reči svog neimenovanog izvora.

Navodi se i da je potrebno, da bi koverta bila važeća, na njoj ispisati osnovne podatke, ali bez navođenja matičnog broja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*