Sve jača konkurencija na Livadici

Фото: Dnevnik.rs

BAČKI JARAK: Na Livadici se užurbano radi na saniranju klupskih prostorija, zimus ošte­ćenih u požaru, a pođednako radna atmosfera je i na terenu, gde Nenad Rajić, šef stručnog štaba Mladosti iz Bačkog Jarka, sa pomoćnicima Borkom Pavlo­vićem i Daliborom Ivanićem, traži dobitnu kombinaciju pred trku u Vojvvođanskoj ligi – jug.

Foto: Dnevnik.rs

Od šest planiranih kontrolnih utakmica prva je predviđena u subotu protiv srpskoligaša Vojvodine iz Perleza.

– Atmosfera je odlična, radimo punim kapacitetima i svi jedva čekamo da posle skoro četiri meseca odigramo utakmicu. Glavni deo posla oko osvežavanja linija smo završili, postoji mogućnost da se pojačamo sa još dvojicom igrača prvoligaškog kalibra, čime bismo zaključili spisak i krenuli u borbu za plasman među pet vodećih – kaže Rajić.

Među plavo-bele vratili su se Mirko Drinić, Luka Pantoš i Dimitrije Vejin (TSK, Temerin), na staroj adresi su i iskusni Zoran Zukić (Jedinstvo, Gospođinci) i Nemanja Papak (OFK Sirig), a novajlije su napadač Andrej Vučković (Slavija, Novi Sad), defanzivac Milorad Knežević (TSC, omladinci) i vezista Uroš Mitrović (Švajcarska).

– Ideja je bila da pokušamo da vratimo što više bivših igrača, svesni da je to inicijalna kapisla za povratak navijača na tribine. Momci su posvećeni, odziv na treninzima je odličan, pa uvodni deo priprema mogu da ocenim visokom ocenom. Ozbiljna konkurencija vuče napred, imamo širinu u svim linijama – jasan je Rajić.

U međuvremenu klub su napustili: David Ninković (Bratstvo 1946), Rastko Đekić (Mladost GAT) i Miloš Stojaković (Mladost, Bački Petrovac) i Nikola Popović.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*