Svečani prijem članova Bokserskog kluba “Budva”

Predsednik Opštine Budva Dragan Krapović priredio je juče 31. oktobra prijem za juniorske bokserske reprezentativce, Bojanu Gojković i Petra Liješevića, osvajače medalja na Evropskom prvenstvu u ruskom gradu Anapa.

Ovom prilikom, predsednik Krapović je rekao da je ovo jedan u nizu rezultata koji su postigli članovi Bokserskog kluba “Budva” na čelu sa njihovim trenerom Nikolom Ružićem. Posebno se zahvalio članovima kluba na postignutim rezultatima, Petru Liješeviću na osvojenoj bronzanoj medalji i Bojani Gojković na osvojenoj zlatnoj medalji, te je istakao da je ovo veliki uspeh ne samo za Budvu nego i za Crnu Goru. Takođe je kazao da će Opština Budva i u budućnosti participirati i pomagati razvoju sprtskih klubova i sporta u Budvi, kako bi imali što bolje uslove za rad.

U ime Opštine Budva, mladi sportisti, za postignut izvanredan uspjeh, pored zahvalnica koje im je uručio predsednik Krapović, nagrađeni su i novčanim nagradama u visini od 500 eura za Petra Liješevića dok je Bojana Gojković za osvojenu zlatnu medalju nagrađena iznosom od 1000 eura.

Izvor: Opština Budva

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*