TRAGEDIJA U ENGLESKOJ Umro muškarac koji je 14 SATI visio sa DIMNJAKA

Ilustracija

Muškarac koji je u gradu Karlajl u Engleskoj proveo 14 sati viseći naopako s Diksonovog dimnjaka visine 88 metara, preminuo je, saopštila je policija.

Ilustracija

Vatrogasci i druge spasilačke službe pokrenule su akciju spasavanja ubrzo nakon što je primećeno da se čovek u pedesetim godinama zaglavio na dimnjaku, ali je utvrđeno da je on preminuo pre završetka spašavanja, piše Indipendant.

Policija je juče u ranim jutarnjim satima primila dojavu da s vrha Diksonovog dimnjaka visi čovek, a kada su policajci stigli na mesto dogadjaja, videli su da muškarac u majci bez rukava naopačke visi sa gradjevine.

Za sada nije poznato iz kojih razloga je lokalni stanovnik završio na vrhu dimnjaka, prenosi Index.hr.

– Medicinsko osoblje je potvrdilo da je muškarac u pedesetim godinama, iz Karlajla, preminuo na mestu dogadjaja u 16:46. Policija je dobila dojavu o nesrećnom dogadjaju oko 02:20, a spasilačka akcija pokrenuta je kasnije jer je trebalo angažovati više agencijskih odelljenja – rekao je Mett Kenerli, šef policijske stanice Kumbrija.

U pomoć je poslat i helikopter, a vatrogasci su podigli visoku platformu kako bi mogli da dođu do zaglavljenog muškarca. Policija je saopštila da pokreće istragu kako bi se utvrdilo zašto je muškarac završio na vrhu strukture. Diksonov dimnjak izgrađen je 1836. godine i tada je bio najveći dimnjak u zemlji.

IZVOR:BLIC

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*