Tri zlatna odličja pojedinačno i jedno zlatno u ekipnoj konkurenciji za KK “Hajduk” Kula

U nedelju (15.04.2018.) održan je Kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore u Novom Bečeju u organizaciji Karate Saveza Vojvodine.

KK Hajduk Kula je nastupio sa 16 takmičarki i takmičara u svim uzrasnim kategorijama i ostvario odlične rezultate, sa čak tri zlata pojedinačno i jednim zlatom ekipno. Takođe, u ekipnoj konkurenciji su ostvareni vrhunski rezulatati. Muška kadetska ekipa, posle ostvarenih svih pobeda, osvojila je 1. mesto i zlatnu medalju (Veselinović Dušan, Kovačević Aleksandar, Mikić Milorad), a dve kadetske ekipe Hajduk 1 (Mirković Ivana, Vojinović Nina, Seratlić Natalija) i Hajduk 2 (Đikić Aleksandra, Rajić Milica, Tot Eleonora, Der Martina) su osvojile 3. mesta i bronzane medalje, navodi se na zvaničnoj internet stranici Opštine Kula.

„U klubu smo vrlo zadovoljni ostvarenim rezultatima i nivoom forme, posebno jer nas očekuju međunarodni turnir „Zlatni Pojas Čačka“ i Kup Srbije gde idemo sa najvišim ambicijama kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji.Svi naši takmičari su ostvarili plasman na Kup Srbije“ – kaže trener KK Hajduk Kula Nikola Greber.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*