U Master centru u Novom Sadu, 9. marta sajam zapošljavanja

Sajam zapošljavanja će se održati u okviru Sajma obrazovanja „Putokazi“, 9. marta 2018. godine, od 10 do 16 časova, u auli (holu) Master centra Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11.

Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 2. marta, u prostorijama Filijale Novi Sad, Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom, na adresu: dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, pozivom na broj: 021/488 55 21. Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla u organizaciji filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*