U tragediji u Međimurju život izgubio mladi par: ‘Zamišljali su sretnu budućnost, imali planove…’

U saobraćajnoj  nesreći na cesti između Vratišinca i Peklenice poginule su tri osobe, a dvije su ozlijeđene

U prometnoj nesreći koja se dogodila između međimurskih sela Vratišnica i Peklenica, život su na mjestu izgubile dvije mlađe osobe, a jedna je preminula u bolnici.

Na mjestu nesreće poginuo je mladi par Edi (22) i njegova djevojka Žaklina (23), oboje s međimurskog područja. Nakon teške nesreće još je troje ljudi hitno prevezeno u bolnicu. Kasnije je od posljedica ozljeda preminula i 77-godišnja žena.

Prijatelji i poznanici opraštaju se od mladog para putem Facebooka: „Riječi su suvišne… Samo bol…. Počivali u miru“… stoji u jednoj poruci. „Neka te čuvaju anđeli“ i “Otišli ste prerano“  još su neke od poruka na Facebooku.

„Tresem se od tuge. Poginuli su mi rođaci. Pa još nije ni počeo živjeti, kako se ono kaže. Bio je s djevojkom. Zamišljali su sretnu budućnost, imali planove… Ne znam što da vam kažem jer nemam riječi za ovaj užas koji se dogodio“, kazao je za Jutarnji list rođak mladića poginulog u nesreći.

Jedan drugi Peklenčanin rekao je za Edija da je bio mladić iz obitelji omiljene u mjestu. Žaklinina poznanica rekla je za poginulu djevojku da uvijek bila vedra, vrckava i puna života.

Nesreća u Međimurju

„Nije bilo dana da se ona nije nasmijala i bila je puna optimizma. Bila je odličan učenik. Kad god bismo se srele, vidjelo bi se na njoj da se nije promijenila. Žao mi je što je s ovog svijeta otišla tako vesela i druželjubiva djevojka“, kazala je neimenovana djevojka za 24 sata.

Tragedija koja je zavila međimurski kraj u crno dogodila se na ravnom, ali poprilično nepreglednom mjestu.

„Navodno je mladić koji je vozio BMW odlučio preteći auto ispred. Ali kako je na tom dijelu blaga uzbrdica i ne vidi se tko dolazi iz suprotnog smjera, dogodila se nesreća. I još k tome cesta je skliska pa nije puno trebalo da dođe do proklizavanja“, kazao je jedan od mještanina Peklenice za Jutarnji.

„U autu s kojim se Edi sudario bila je Cecilija te još jedna naša mještanka s unukom. Na žalost našu penzionerku nisu uspjeli spasiti, a čujemo da je i njezina unuka jako loše. Odakle njih tri zajedno u autu? Valjda ih je odlučila povesti. Mi to tako u selu običavamo, svi smo kao velika obitelj“, ispričao je drugi mještanin.

Podsjećamo, prometna nesreća dogodila se oko podneva na cesti između Vratišinca i Peklenice u Međimurju. U nesreći su poginule tri osobe, a dvije su ozlijeđene.

izvor VIJESTI.HR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*