UBIJEN JEDAN OD VOĐA BARSKOG KLANA JOVAN KLISIĆ: U obračunu ranjen i Velizar Gardašević, građani panično bežali od rafalne paljbe! Egzekutori zapalili seat kojim su pobegli! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

U pucnjavi koja se danas oko 10.30 desila u Baru, ubijen je Jovan Klisić, potvrđeno iz Uprave policije.

Foto: Youtube/Printscreen

Iz policije je rečeno da je u istoj pucnjavi ranjen Velizar Gardašević, dok je Jovan Klisić preminuo u bolnici.

Nezvanične informacije govore da je Klisić prebačen u teškom stanju i da lekari nisu mogli ništa učiniti da mu spasu život.

Nakon što je u Klisića i Gardaševića ispaljeno više hitaca, napadači su tokom bekstva napravili karambol na parkingu u Ulici Jovana Tomaševića, i tom prilikom oštetili veliki broj automobila i nekoliko kontejnera.

Građani koji su bili u blizini mesta pucnjave su se, prema rečima očevidaca CdM-a, nakon rafalne paljbe uspaničeno bežali.

Automobil marke „seat“, za koji se sumnja da je korišćen u današnjoj pucnjavi, pronađen je zapaljen u Bjelišima iznad pruge. Policija traga za napadačima i blokirala je grad.

Klisić i Gardašević su od ranije poznati policiji. Baranin Jovan Klisić krajem 2017. godine osuđen je na osam meseci zatvora zbog 18 metaka koji su u novembru nađeni u njegovom automobilu.

Klisić važi za jednog od vođa „barskog klana“. On je krajem avgusta pušten iz zatvora u Spužu. Nakon što je pušten na slobodu, policija je u nekoliko navrata pozivala Klisića na informativni razgovor, a pretresali su i automobile koje koristi. Međutim, nisu pronašli ništa sporno kod njega.

IZVOR:KURIR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*