Ubrzati radove na izgradnji nadvožnjaka u Batajnici

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Tomislav Momirović apelovao je danas na izvođače radova na izgradnji nadvožnjaka preko brze pruge ka Novom Sadu da maksimalno poštuju zadate rokove i ubrzaju radove bez izgovora.

Momirović je tokom obilaska radova u batajničkom kraju Šangaj, zajedno sa predsednikom Opštine Zemun Gavrilom Kovačevićem, istakao da se nakon skoro 60 godina napokon investira u železnice Srbije, i to u najbržu prugu u Istočnoj Evropi, zbog čega se ne mogu dopustiti bilo kakva kašnjenja u radovima.

Pruga mora da ostvari benefite za sve građane koji žive na relaciji od Beograda do Novog Sada, a sutra i od Novog Sada do Subotice. Ne smemo da dozvolimo ni na jednoj deonici da građanima bude prekinuta saobraćajna komunikacija, naglasio je ministar.

Momirović je potvrdio da postoji kašnjenje u radovima na nadvožnjaku u Batajnici, koji odmah moraju biti ubrzani, i ponovio da kao resorni ministar neće dozvoliti da bilo šta koči projekat brze pruge, koji će po završetku doneti samo dobrobit građanima i privredi.

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*