Uhapšena zato što nije htela da stavi masku i identifikuje se

(EPA EFE -J.K.)

ZAGREB – Na Ekonomskom fakultetu u Splitu policija je ženi stavila lisice i privela je u stanicu zato što je odbila da stavi masku i da se identifikuje, a prilikom privođenja je pružala otpor.

Do incidenta je došlo juče, saopštila je splitka policija i navodi da je žena uprkos upozorenjima odbila da stavi masku, da izađe iz zgrade fakulteta i da se se legitimiše.

S obzirom na to da je žena bila istrajna u svojoj nameri i ignorisala policiju nad njom su, kažu, primenjena sredstva prisile, tako što su joj stavljene lisice, a onda je privedena u policijsku stanicu.

Pritom je, navode, žena pružala aktivan otpor tako što je odbijala da joj se stave lisice, pala je na pod i nastavila da se opire.

U policijskom saopštenju se navodi da je žena nakon privođenja na rukama i na nogama imala vidljive ogrebotine, pa je pozvana Hitna pomoć, preneli su hrvatski mediji.

Pošto je utvrđen identitet žene, policija je protiv nje podigla prekršajnu prijavu zbog ugrožavanja građana zaraznom bolešću, prenosi Tanjug.

 

 

IZVOR:POLITIKA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*