Vandali razbili stranačke prostorije SNS

Na treći dan Božića desio se nezamisliv i sumanuti čin u Adicama, kada su vandali razbili stranačke prostorije u Ulici Branka Ćopića 82, saopštili su iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novog Sada.
SNS Gradski odbor Novi Sad
Foto: SNS Gradski odbor Novi Sad

– Praznici treba da su dani spokoja, mira i ljubavi, a ne bolesnih izliva mržnje poput ovih. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu veruje da će policija učiniti sve kako bi počinioce privela pravdi, a nadamo se da više nikada nećemo prisustvovati ovakvom vandalizmu – dodaje se u saopštenju.

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović osudila je jučerašnje demoliranje prostorija SNS-a u Novom Sadu ukazavši da nasilje nije zamena za politički program.

Mihajlović, u pisanoj izjavi, naglašava da su demoliranje prostorija i nasilje dokaz nemoći koju pojedinci iskazuju vandalskim ponašanjem.

„Još jedan u nizu napada na Srpsku naprednu stranku pokazuje nemoć i nedostatak programa pojedinaca koji nasiljem, rušenjem i vandalizmom nastavljaju da šire mržnju prema političkim neistomišljenicima„, poručila je Mihajlović.

Prema njenim rečima, takva vrsta agresije i primitivizma neće uticati na snagu i energiju koju SNS ima i koju koristi za nastavak poštene političke borbe u kojoj su glavno oružje ideje, planovi i programi, a ne kamenice i govor mržnje.

„Nećemo odustati od zalaganja za bolji Novi Sad i Srbiju uprkos konstantnim napadima, niti će politika vandalizma dobiti uporište među građankama i građanima Srbije„, poručila je.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*