Važna pobeda FK „Crvenka“

Fudbaleri Crvenke su u osmom kolu prvenstva u Vojvođanskoj ligi grupa sever zabeležili vrednu pobedu. Savladali su Mladost APA iz Apatina sa 2:0. Odigrali su fudbaleri Crvenke dobru utakmicu, pa i kada nisu realizovali penal pri rezultatu 0:0 nisu klonuli duhom, da bi golovima Radoša Bulatovića i Milana Subotića stigli do pobede.

Zadovoljstvo ostvarnim uspehom nije skrivao trener Crvenke Milan Vujaković.

„Ova pobeda je izuzetno važna iz razloga što u prethodnim utakmicama nismo uspeli da napravimo rezultat. Imali smo dobru igru, imali smo dobar rad na treninzima, jedino što je falilo bio je rezultat. Sada su momci shvatili koliko je bitno da se bore i da žele pobedu, To je bio jedan od razloga zašto smo mi ovu utakmicu i dobili protiv jedne tako dobre ekipe iz Apatina koja do sada nije imala poraz. Ta naša pobeda je dokaz da imamo kvalitet, samo što je potrebno vreme da bi se taj kvalitet pokazao kroz rezultate“ – kaže Vujaković.

Prema njegovim rečima, u klubu se uveliko radi na sređivanju infrastrukture, pa se ovom prilikom i zahvalio opštini Kula koja im je obezbedila sredstva u vrednosti od 1.200.000  dinara za renoviranje službenih prostorija i svlačionica. Takođe, on se zahvalio Vodovodu koji redovno održava teren.

Vladan Vujović, igrač FK „Crvenka“ izjavio je da je prezadovoljan pokazanom igrom na prethodnoj utakmici i naglasio da  je neophodno uvek dati 100 % sebe, kako bi nastavili da ostvaruju pobede. Kao i njegovi saigrači, očekuje pozitivan ishod i na narednoj utakmici.

Izvor: Opština Kula

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*