Veliki požar u Njujorku, 31 osoba u životnoj opasnosti

In this image taken from video by Taiwan's EBC, fire and smoke pour out from a building in Kaohsiung, in southern Taiwan on Thursday, Oct. 14, 2021. The fire engulfed a 13-story building overnight in southern Taiwan, the island's semi-official Central News Agency reported Thursday. (EBC via AP )

NJUJORK –

Najmanje 54 osobe povređene su danas u velikom požaru u Njujorku, od čega je 31 osoba zadobila povrede opasne po život, javlja Ej-Bi-Si njuz.

Više od 200 vatrogasaca je došlo na mesto požara koji je izbio u dupleksu na trećem spratu u zgradi koja se nalazi u Bronksu, saopštili su zvaničnici.

tajvan,pozar

Izvor: Tanjug (EBC via AP )

Mnogi od povređenih su se u trenutku požara nalazili na gornjim spratovima, dodali su zvaničnici, rekavši da su žrtve nadisale dima.

Na mestu nesreće 19 osoba je dobilo medicinsku pomoć, dok su ostali povređeni prebačeni u lokalne bolnice, dodaje Vatrogasna služba Njujorka.

Dramatične fotografije koje se mogu videti na društvenim mrežama pokazuju vatru kako izbija iz prozora stanova, a vatrogasci su počeli da dobijaju pozive nešto pre 11.00 po lokalnom vremenu od stanovnika gornjih spratova.

Vatra je u međuvremenu lokalizovana.

Dodatni detalji, uključujući stanje povređenih, za sada nisu dostupni, dodaje Ej-Bi-Si njuz.

 

 

 

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*