Vučević učesnik onlajn brifinga sa CK KP Kine

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević učetvovao je u onlajn brifingu u organizaciji Međunarodnog odseka Centralnog komiteta KP Kine.
2
Foto: instagram/ Miloš Vučević

„Ukazano mi je veliko poverenje da ispred Srpske napredne stranke budem govornik na onlajn tematskom brifingu u organizaciji Međunarodnog odseka Centralnog komiteta KP Kine na temu dijaloga i jačanja veza partija centralne i istočne Evrope i produbljivanja veza Kine i ovog dela Evrope. Kineskim partnerima sam, u duhu naše poslovice „lako je biti dobar kada problema nema“, ukazao da se odanost i pravo prijateljstvo dokazuje u krizna vremena i da Srbija nikada neće zaboraviti kinesku pomoć u početku pandemije kovida 19“, rekao je Vučević.

Kako kaže, zahvaljujući radu predsednika Vučića, imamo privilegije da nas Kina smatra svojim strateškim partnerima i da nam pomaže u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata koji služe na čast našim zemljama.

„I zato, nećemo stati u našem prijateljstvu, Kina i kineski narod će u Srbiji i našoj stranci uvek imati pouzdanog partnera i prijatelja, jer mi smo mnogo više od toga. Čast nam je što smo kineski saborci i neka večno živi kinesko-srpsko prijateljstvo“, zaključio je.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*