Vučić: Ispunili smo sve ekološke zahteve, dalje je sve politika

(Foto Tanjug)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom najave nastavka protesta, da je vlast ispunila sve ekološke zahteve koje je dobila, a da su svi budući zahtevi isključivo politički, i da to svi znaju.

„Mi smo zahteve ispunili. Slušao sam narod, i narod u Gornjim Nedeljicama koji su direktno ugroženi. A šta kažu političari, za to nisam zainteresovan“, rekao je Vućić nakon polaganja kamena temeljca za novu fabriku u Novom Sadu.

Vučić je dodao da je prihvatio i one zahteve koje je smatrao političkim hirovima, poput pitanja takse i perioda za ponavljanje referenduma.

„Sad i to nije dovoljno? To samo pokazuje kakav politički nos sam imao i to je ono što sam jasno rekao u sredu, kada sam se obratio javnosti“, rekao je on.

Odgovarajući na pitanje o sukobu dve struje Srpske napredne stranke u Vojvodini, Vučić je rekao da svi imaju obavezu da rade u interesu građana i da je bolje i za njih i za građane da to što pre razumeju.

„A ako ne razumeju, tražićemo nova rešenja, nema tu velike filozofije“, rekao je Vučić i dodao da ga lično ne zanimaju međusobni odnosi gradskih i pokrajinskih struktura.

Vučić je dodao da ne zna ništa o takozvanoj neformalnoj kovid zoni u Kliničkom centru Vojvodine i rekao da su se njegovi roditelji od korone lečili u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa.

 

 

IZVOR:POLITIKA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*