Vučić: Treću vakcinu primam u subotu ili u sredu na BG sajmu

BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će treću dozu vakcine primiti sutra ili u sredu.
t
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

„Vakcinisaću se sutra ili u sredu, ako idem u Glazgov (na samit o klimatskim promenama) vakcinisaću se u sredu, danas sma radio pcr test, tako da vakcinosaću se sutra ili u sredu. Verovatno ovde, na Beogradskom sajmu, dobićete poziv“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara kada će se vakcinisati trećom dozom.

Na pitanje kako komentriše to što pojedini članovi vlade nisu vakcinisani, kao ministar bez portfelja Milan Krkobabić, Vučić je rekao:

„Ne znam ko nije vakcinisam u Vladi Srbje, smatram to izuzetnom nedogovrnošću prema grajdanima. Prema sebi imate pravo da budete neodgovorni, ali prema građanima nemate pravo da budete neodgovorni“.

Vučić je naglasio da se nagledao i mnogo većeg licemerja po tom pitanju i da su ljudi kojima su životi spaseni u bolnici najskupljim lekovima, a za koje je lečenje ispalo besplatno, pošto samo jedna doza tih lekova košta 600 evra, pa su opet govorili posle kada se oporave kako nema korone i kako su zlikovci oni koji uvode kovid propusnice.

„A kada dođe do bolnice, onda spasavajte nas, tako to ide u životu, pa što bi ovo bio izuzetak. Iskreno mislim da budete član vlade, kao i lekar, a da ne primite vakcinu takav stepen neogvornosti – da nemam reči“, poručio je Vučić.

Predsednik je naglasio da već peto jutro zaredom padaju brojevi zaraženih, ali da to novinari nisu primetili.

Istakao je da peto jutro padaju brojevi, posebno u Beogradu, ali pomalo i u Nišu i Kragujevcu, dok u Novom Sadu još ne padaju.

Nešto je bolja situacija i u Kraljevu i Čačku, dodao je Vučić.

 

 

IZVOR:DNEVNIK

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*