Vulin: Razbijanjem klana Belivuk-Miljković, srpska policija zaslužila poštovanje svih međunarodnih partnera

BEOGRAD –

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa policijskim izaslanicima Republike Srbije u inostranstvu i poručio im da su oni predstavnici Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova i da svojim radom i profesionalizmom treba da doprinesu očuvanju ugleda svoje zemlje i institucije koja ih je uputila na službu u inostranstvo, navodi se u saopštenju.

Policijski izaslanici izvestili su ministra o rezultatima koje su ostvarili u prethodnom periodu i narednim planovima i aktivnostima.

vulin

Izvor: Ministarstvo unutrašnjih poslova

„Ugled Srbije koji je podigao i izborio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, vi treba da čuvate i branite. Da budete dostojni predstavnici Srbije, srpskog naroda i čestitog srpskog policajca, da radom i znanjem opravdate ukazano poverenje i date pun doprinos jačanju ugleda naše zemlje“, poručio je ministar policije Vulin.

Ministar Vulin je istakao da srpska policija uživa ugled u svetu, da je pouzdan i dostojan međunarodni partner u borbi protiv svih vidova kriminala i stvaranja sigurnog okruženja, kako za svoje, tako i za građane drugih država.

„Razbijanjem jednog od najsurovijeg i najorganizovanijeg narko-klana u Evropi, klana Belivuk-Miljković, razbijanjem 22 organizovane kriminalne grupe, učešćem u velikim međunarodnim akcijama, srpska policija izborila je i zaslužila poštovanje svih međunarodnih partnera i relevantnih institucija. Srpska policija svojim trudom i radom pokazala je da je pouzdan i kredibilan međunarodni partner“, poručio je ministar policije Vulin.

Na sastanku su usaglašene smernice budućeg delovanja policijskih izaslanika i njihovog doprinosa u saradnji srpske polic

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*