Za asfaltiranje ulica u Platičevu četiri miliona dinara

Predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić, obišao je radove na asfaltiranju dela ulice Matije Gupca, i dela ulice Petefi Šandora, u Platičevu.

Za ovu vrednu investiciju opština je izdvojila oko 4 miliona dinara, odnosno 15 miliona dinara za sve radove koji se odvijaju u Platičevu

Meštani Platičeva su veoma zadovoljni jer će već danas njihova ulica dobiti sasvim drugačiji izgled, a upravo to ono što im je najpotrebnije, kako kažu.

Predsednik Saveta Mesne Zajednice Platičeva je iskazao zahvalnost opštini koja je sve zahteve uslišila, i što će sem novoasfaltirane ulice, i centar sela biti uređen, odnosno što su velika finansijska sredstva upravo došla do ovog sela kako bi se život meštana podigao na viši kvalitet.

Mančić je obišao je radove i uverio se da dobro napreduju, i da će već danas meštani Platičeva dobiti novi asfalt u ovoj ulici.

Opština Ruma nastavlja sa realizacijom planom predviđenih poslova kako bi svako selo u opštini bilo podjednako zbrinuto i urađeno.

Takođe, danas je i u selu Grabovci asfaltirana jedna deonica puta, a radovi će se nastaviti i u narednom periodu kako bi se svi naseljenim mesta opštine posvetila podjednaka pažnja i uradilo sve što je neophodna za bolji život svih građana.

Izvor: RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*