Zakazana sednica Skupštine opštine Kula

Predsednik Skupštine opštine Kula Velibor Milojičić zakazao je 16. Sednicu Skupštine opštine Kula za 30. januar 2018. godine (UTORAK) u velikoj sali SO Kula, Lenjinova 11, sa početkom u 10.00 časova.

Na sednici SO Kula će se razmatrati Inicijativa Agencije za borbu protiv korupcije, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmeni Statuta Doma kulture Crvenka, kao i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na upotrebu imena opštine Kula u nazivu FK „Odžaci“ iz Odžaka, navodi zvanična internet stranica opštine Kula.

Na dnevnom redu SO Kula naći će se predlog Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Zajedničkog JKP „Prečistač Vrbas – Kula“, imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora Zajedničkog JKP „Prečistač Vrbas – Kula“, razrešenju i izboru člana Komisije za utvrđivanje naziva ulica i određivanju praznika Opštine Kula, razrešenju i imenovanju članova Upravnih i Nadzornih odbora ustanova čiji je osnivač opština Kula, razrešenju i imenovanju članova Školskih odbora , kao i odbornička pitanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*