Zatvoren 12. Međunarodni i regionalni „Subotički sajam 2018“

Dodelom sajamskih nagrada i priznanja zatvoren je 12. Međunarodni i regionalni „Subotički sajam 2018“. Odlukom žirija, prva nagrada Sajma za najlepši štand pripala je destileriji „Trivulesk“, iz Leskovca, dve druge nagrade dodeljene su Turističkoj organizaciji Trebinja i Mađarskoj nacionalnoj trgovinskoj kući, dok su dve treće nagrade dobili Opšte udruženje preduzetnika Subotica i opština Bačka Topola.

Žiri je dodelio i tri posebne nagrade, a dobitnici su: Privredna komora Srbije, TO Grada Osijek i grad Subotica. Sajamske nagrade i priznanja dobitnicima su uručili direktorka JKP „Subotičke pijace“, Ilinka Vukoja, i Laslo Karai, savetnik u Regionalnoj privrednoj komori Severnobačkog upravnog okruga, navodi se na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Subotice.

U ime nagrađenih obratio se Srđan Dinić predstavnik destilerije „Trivulesk“ koji je istakao da će iz Subotice da nosi lepe uspomene i da su svi došli da stvore nove kontakte kako bi razvijali posao.

Na „Subotičkom sajmu“, održanom od 31. maja do 2. juna 2018. godine u subotičkoj Hali sportova, na više od 30 štandova predstavila su se 182 izlagača iz Srbije, Italije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Republike Srpske i Crne Gore. Partner ovogodišnjeg sajma je grad Bled, iz Slovenije, sa kojim je Subotica članica Mreže evropskih jezera (nEUlakes).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*