Zbog kvara u štampariji novogodišnji Danas samo na teritoriji Vojvodine i Beograda

Zbog kvara mašine u štampariji “Borba” novogodišnji trobroj dnevnog lista Danas pojavio se na kioscima štampe samo na teritoriji Vojvodine i Grada Beograda

U ostalim delovima Srbije, kao i Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, Danasa nema kioscima jer je u ponedeljak uveče kvar na štamparskoj mašini kasno otklonjen, pa kamioni za distribuciju štampe nisu mogli da čekaju štampanje takozvanog prvog izdanja našeg lista zbog striktno propisanih rokova.

U trenutku kada je mašina popravljena, uprava štamparije “Borba” odlučila je da prioritetno odštampa dnevni list “Večernje novosti”, koji se inače, u redovnim okolnostima,  štampa posle Danasa.

Uredništvo i poslovodstvo  lista Danas izvinjavaju se čitaocima koji ne mogu da dođu do novogodišnjeg izdanja našeg lista, iako smo u ponedeljak uveče pokušali na sve moguće načine da prebrodimo situaciju, ali odluka koji list ima prioritet u štampariji “Borba” nije bila na nama. Svi tekstovi iz prazničnog trobroja biće narednih dana objavljeni na Danasovom internet portalu.

IZVOR:DANAS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*