ZVANIČNA REAKCIJA AIR FRANCE AVIO-KOMPANIJE

Air France negira netačne informacije koje su objavljene u određenim medijima prema kojima je ovoj avio-kompaniji ugrožen opstanak.

Od 9. maja 2018 Air France normalno upravlja redom letenja sa više od 1200 letova dnevno.

Air France-KLM avio-prevoznik je potpuno posvećen osiguranju svog poslovanja i podseća da je prioritet ove kompanije kvalitet usluge koju njeni putnici očekuju.

O Air France-KLM

Osnovne delatnosti Air France-KLM, jednog on najvećih avio-prevoznika na svetu, su prevoz putnika i robe, poslovni transport i održavanje vazduhoplova.

Air France-KLM je vodeća grupa kada je u pitanju međunarodni saobraćaj iz Evrope. Zahvaljujući svojim brendovima Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Joon, Transavia i HOP! Air France, grupa je 2017. svojim putnicima nudila putnu mrežu od 328 destinacija u 118 država. Sa flotom od 534 operativnih vazduhoplova i prevezenih 93,4 miliona putnika u 2016, Air France-KLM dnevno izvede do 2300 letova, uglavnom iz svojih habova – aerodroma Šarl do Gol u Parizu i Amsterdam-Schiphol.

Sa 27 miliona članova, Air France-ov program za putnike koji često lete Flying Blue je jedan od najuspešnijih u Evropi.

Air France-KLM, zajedno sa partnerima Delta Air Lines and Alitalia, čini najveće transatlantsko partnerstvo sa preko 270 letova dnevno.

Air France-KLM je takođe i član Sky Team avio-alijanse, u kojoj se nalazi  20 avio-komApanija koje putnicima zajedno nude  pristup globalnoj mreži od preko 16,600 letova dnevno na više od 1,070 destinacija u 177 država.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*