Otvoren „Dino park“ u Kruševcu

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić u Kruševcu je otvorila je „Dino park“. Izjavila je da je ministarstvo u tom gradu u prethodnom periodu za projekte razvoja turizma opredelilo skoro 175 miliona dinara.

Tatjana Matić, povodom obeležavanja 650 godina od osnivanja grada, boravila je u Kruševcu i prisustvovala posebnoj sednici Vlade Srbije, saopštilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Otvoren Dino park u Kruševcu

Otvoren Dino park u Kruševcu

U saopštenju se navodi da je ministarka Matić u Carskom gradu, koji je simbol veličanstvene srpske epske i srednjovekovne kulture, na radost najmlađih otvorila i „Dino park“, u okviru „Zabavnog parka Šarengrad“.

Otvaranju „Dino parka“ prisustvovao je i ministar finansija Siniša Mali.

„Biće ovo veoma popularan park, ne samo za decu iz Kruševca već i iz okoline, kao i za sve goste Kruševca, koji inače ima značajnu turističku posetu“, navela je Tatjana Matić, koja je dodala da je ministarstvo opredelilo 105 miliona dinara za „Zabavni park Šarengrad“.

Napomenula da je ministarstvo u prethodnom periodu za projekte razvoja turizma u Kruševcu ukupno opredelilo skoro 175 miliona dinara između ostalog za turističku signalizaciju, turistički info pult, gradski turistički Info centar, za Avantura park u izletištu Jastrebac i za projekte koji su u toku, Sportsko-rekreativni centar Jastrebac i nabavku klizališta, zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*