34. sjednica Skupštine grada 4. decembra

Redovna 34. sjednica Skupštine grada Bijeljina biće održana 4. decembra, a među 27 tačaka dnevnog reda naći će se dvije tačke od izuzetnog značaja za funkcionisanje Grada – usvajanje rebalansa budžeta za ovu i budžeta za 2020. godinu, izjavio je predsjednik Skupštine Slaviša Marković.

Marković je naveo da su prethodnih dana završeni javni uvid i rasprave u vezi sa navedenim dokumentima, te da su dobijene saglasnosti resornog ministarstva na njihov sadržaj.

– Na raspravama su svi budžetski korisnici iznijeli sugestije i očekujem da 4. decembra usvojimo oba dokumenta u formi konačnog prijedloga. Osim ove dvije tačke, bavićemo se redovnim, tehničkim stvarima, kao što su oblikovanje parcele za jednu trafostanicu u Crnjelovu i prenos imovine za područnu osnovnu školu u Amajlijama – istakao je Marković.

On je dodao da će do kraja godine biti održana još jedna sjednica Skupštine grada Bijeljina.

– Nju planiramo za 25. ili 27. decembar, a na dnevnom redu će se naći usvajanje izmjene Regulacionog plana Dašnica, s obzirom na to da smo planirali izgradnju Vatrogasnog doma i početak izgradnje nove autobuske stanice – zaključio je Marković.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*