Blizanci, a slaviće različite rođendane

Izvor: Shutterstock

Osoblje bolnice u kalifornijskom gradu Salinas i bračni par Fatima Madrigal i Robert Truhiljo pamtiće novogodišnju noć po nesvakidašnjem događaju – blizancima rođenim u dve godine, petnaestak minuta pre ponoći 31. decembra i u ponoć 1. januara 2022. godine.

Fatima i Robert prvo su dočekali sina Alfreda Antonija u 23:45 poslednjeg dana 2021. godine, da bi se njegova sestra bliznakinja Ajlin Jolanda Truhiljo rodila u ponoć 1. januara, objavio je TV kanal WKRC.

Bolnica je objavila na Tviteru kako je verovatnoća jedan prema dva miliona da se to dogodi.

„Meni je ludo što su blizanci, a imaju različite rođendane“, rekla je mama Fatima Madrigal, priznajući da je i sama bila „iznenađena i srećna“.

FOTO:TVITER

Porodična lekarka u bolnici, dr Ana Abril Arijas izjavila je da je taj jedinstven porođaj „jedan od najupečatljivijih“ u njenoj karijeri, objavio je portal nypost.com.

„Bilo je apsolutno zadovoljstvo pomoći ovim mališanima da bezbedno stignu 2021. i 2022. godine. Kakav neverovatan način za početak Nove godine“, rekla je Arijas .

Dve bebe će sa majkom i ocem uskoro kući da upoznaju troje starije braće i sestara – dve devojčice i dečaka, navodi nypost.com.

 

 

 

IZVOR:N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*