Bolest sudije odložila suđenje za krađu skupocene violine u Bačkom Petrovom Selu

Ponovljeno suđenje dvojici optuženih za krađu skupocene violine istaknutog muzičara Lajka Feliksa nije održano juče u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, zbog bolesti sudije.
Bolest sudije odložila suđenje za krađu skupocene violine u Bačkom Petrovom Selu

Foto: Pixabay
Na jučerašnjem suđenju trebalo je da bude saslušan oštećeni Lajko feliks, ali suđenje je odloženo zbog bolesti sudije, piše Dnevnik.
Za krađu skupocene violine optuženi su 44-ogodišnji P.J. iz Stare Pazove i 52-ogodišnji N.S. iz Temerina, koji se sumnjiče da su 1. novembra u Bačkom Petrovom Selu ukrali skupocenu violinu „Domeniko Montano“, dok je umetnik Lajko Feliks bio na groblju sa suprugom povodom praznika Svi Sveti.
Suđenje za krađu violine čija se vrednost procenjuje na oko 250.000 evra, iako je prvenstveno rečeno da je njena vrednost oko pola miliona evra, održava se pred zrenjaninskim sudom jer je sud u Bečeju tražio da slučaj bude ustupljen drugom, teritorijalno bližem sudu.
Da podsetimo, violina je mesec i po dana nakon krađe pronađena u Novim Banovcima, a novosadska kriminalistička policija je, zajedno sa kolegama iz Sremske Mitrovice, uhapsila dvojicu osumnjičenih.
IZVOR:021.RS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*