Č E S T I T K A PRIPADNICIMA VOJNOBEZBEDNOSNE AGENCIJE i BEZBEDNOSNE SLUŽBE, POVODOM 12. NOVEMBRA – DANA AGENCIJE i DANA SLUŽBE

MO
U ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, pripadnicima Vojnobezbednosne agencije i bezbednosne službe čestitam 12. novembar – Dan agencije i Dan službe.
MO
Ove godine proslavljate jubilej – 180 godina od donošenja Vojnog zakona i sa njime prvog pravnog akta koji je uređivao oblast bezbednosti vojske Kneževine Srbije.
Zahvaljujući profesionalnom i stručnom kadru postižete značajne rezultate koji su od izuzetnog značaja kako za sistem odbrane, tako i za zemlju u celini.
Čestitam vam jubilej, uz želju da se i u predstojećem periodu uspešno suprotstavljate bezbednosnim rizicima i pretnjama i tako na najbolji način zaštitite nacionalne interese.
                                                                   Č E S T I T K A 
PRIPADNICIMA VERSKE SLUŽBE, POVODOM 12. NOVEMBRA – DANA SLUŽBE
Pripadnicima verske službe čestitam 12. novembar – Dan službe.
Ove godine proslavljate jubilej – 180 godina od donošenja Vojnog zakona i sa njime prvog pravnog akta koji je uređivao oblast verske službe u vojsci Kneževine Srbije.
Savesnim obavljanjem bogoslužbenih delatnosti i pokloničkim putovanjima uspešno jačate duhovnost i razvijate moralne vrednosti pripadnika Vojske Srbije, čime omogućujete slobodu veroispovesti kao ustavno pravo svakog pripadnika Vojske i time jačate operativne sposobnosti Vojske Srbije.
Čestitam vam jubilej uz želju da i dalje svojim zalaganjem jačate duhovnost pripadnika Vojske Srbije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*