Ćosić proglasio ubjedljivu pobjedu

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić proglasio je večeras pobjedu na lokalinim izborima.

Ljubiša ĆosićFoto: RTRS

Ćosić je rekao da su rezultati koje je na lokalnim izborima osvojio u opštinama Istočno Novo Sarajevo, Pale i Trnovo nedostižni u odnosu na one glasove koje je izgubio u opštinama Istočni Stari Grad, Istočna Ilidža i Sokolac.

– U opštini Istočno Novo Sarajevo odnio sam ubjedljivu pobjedu sa više od 2.700 glasova razlike – rekao je Ćosić.

On kaže da je u Trnovu imao 350 glasova više od drugoplasiranog kandidata Miroslava Lučića iz SDS-a, te u Palama sa 1.500 glasova razlike.

Ćosić je istakao da je prvi direktno izabrani gradonačelnik Istočnog Sarajeva, te zahvalio onima koji su ga danas podržali, ali i onima koji nisu.

– Posebno hvala onima koji su me podržali, jer su prepoznali da je ono što smo zajedno radili mnogo bolje nego što je bilo do sada. Istočno Sarajevo je pokazalo da želi promjenu i da bude kompaktan grad – rekao je Ćosić .

On je naveo da želi da napravi potpuno drugačiju Gradsku upravu i da pokaže da svaki čovjek u ovom gradu može da se osjeća građaninom Istočnog Sarajeva.

– Najviše sam zahvalan građanima Istočnog Novog Sarajeva, Pala i Trnova, koji su mi omogućili ubjedljivu pobjedu – naglasio je Ćosić i dodao da je ubijeđen da će i građani Sokoca, Istočne Ilidže i Istočnog Starog Grada prepoznati njegov rad.

On kaže da rad uvijek pokaže rezultate. „To je ono što sam posljednjih godina radio u opštini Istočno Novo Sarajevo“, poručio je Ćosić.

On je rekao da je i SNSD-ov kandidat Jovan Katić ubjedljivo pobijedio za nečelnika opštine Istočno Novo Sarajevo sa 2.800 glasova razlike.

– Bez obzira na sve pokušaje kriminalizacije, pokazali smo da nam građani vjeruju. Pokazali smo da radimo za građane –  ocijenio je Ćosić.

On je izrazio uvjerenje da za Istočno Sarajevo dolazi potpuno nova epoha, te da će nerad biti iskorijenjen, a rad itekako vrednovan.

izvor:RTRS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*