Delegacija Uprave za odnose sa javnošću u poseti Belorusiji

Delegacija Uprave za odnose sa javnošću, koju predvodi načelnik pukovnik Mihailo Zogović, boravi u poseti Upravi za informisanje Ministarstva odbrane Republike Belorusije.

Na sastanku sa načelnikom Uprave za informisanje Ministarstva odbrane Belorusije pukovnikom Vladimirom Makarovim razmatrana je dalja saradnja, a našoj delegaciji predstavljena je organizacija, način rada i funkcionalne nadležnosti te Uprave.

Članovi delegacije obišli su „Voen TV” i Vojno-informativnu agenciju „Vajr“ gde su upoznati kako Ministarstvo odbrane Belorusije koristi savremenu tehnologiju u proizvodnji televizijskih i drugih multimedijalnih sadržaja o životu i radu pripadnika beloruske armije, te kako te sadržaje, prilagođavajući ih izabranom kanalu komunikacije, plasira u javnost.

– U srdačnim i prijateljskim susretima sa predstavnicima Ministarstva odbrane Republike Belorusije razgovarali smo o daljem unapređenju saradnje, ne samo u oblasti odnosa sa javnošću i medijskog praćenja zajedničkih aktivnosti, već i o zajedničkoj organizaciji kulturnih aktivnosti. Ova poseta unaprediće našu saradnju – rekao je pukovnik Zogović nakon posete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*