Detalji napada u BL: Navijači naoružani i drogirani

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka zajedno sa Jedinicom žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, lišili su slobode 11 lica – navijača iz Teslića zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela nasilničko ponašanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i telesna povreda, navedeno je u saopštenju MUP-a Srpske.

 

Detalji napada u BL: Navijači naoružani i drogirani

Podsećamo, navijači iz Teslića su  su u subotu oko 13.45 časova, nenajavljeno došli na stadion u ulici Omladinska u Banjaluci, i tom prilikom fizički napali dva građanina.

Potom su po odlasku sa stadiona fizički napali dva policijska službenika PU Banjaluka i jednog policijskog službenika Jedinice žandarmerije koji su zadobili telesne povrede.

Dva građanina i policijski službenici su zbog zadobijenih povreda zatražili lekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Kod navedenih lica pronađeno je i oduzeto dva metalna boksera, dve palice i baklja.

Lica lišena slobode su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo opojne droge u organizmu kojom prilikom je kod šest lica utvrđeno prisustvo opojne droge anfetamin, dok su tri lica odbila da se podvrgnu ispitivanju.

O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim delima.

 

 

 

 

IZVOR:RTRS, BN

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*