„ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI SVIH VREMENA!“ Stvorio je LEGENDE modernog tenisa i objasnio zašto su Federer i Nadal IZA NOVAKA!

Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Poznati teniski stručnjak Nik Bolitijeri, kroz čije ruke su prošli mnogo šampioni, smatra da je Novak Đoković najveći igrač svih vremena.

Bolitijeri je tokom godina trenirao i stvorio veliki broj legendi poput Andrea AgasijaDžima KurijeraMoniku Seleš, Mari Pirs, Mariju ŠarapovuDanijelu HantuhoveuJelenu Janković, Serenu Vilijams i mnoge druge.

Photo by Matthias Hangst/Getty Images

– Novak Đoković se kreće dobro, uspeva da se izvuče iz teških pozicija, odlično servira i veoma je inteligentan u polju. On je najbolji i sjajno je opet videti ga na vrhuncu igre. Ono što čoveka čini šampionom je da pobeđuje čak i kad ne želi da bude na vrhu – kaže Bolitijeri koji očigledno smatra da taj kvalitet nedostaje Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Amerikanac, koji je u julu napunio 88 godina, takođe veruje da je Serena Vilijams najbolja igračica do sada.

– Kod devojaka je to Serena Vilijams. Imao sam tu sreću da radim sa mnogima, ali Serena je posebna klasa. Njen stil igre je drugačiji. Ona igra tako kao da kaže, napašću te od prvog poena.

– Sada ima ćerkicu i nije u najboljoj formi da bi mogla da udara lopticu jako kao nekad. Nadam se da će naći put, ali ta sećanja, kada sam uz njihovog oca Ričarda, radio sa Serenom i Venus, to je bilo nešto predivno – zaključio je Bolitijeri.

IZVOR:BLIC

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*