Dodik: Vaskrs – praznik pobede života i nada u bolju budućnost

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Vaskrs Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vernicima, naglasivši da je Vaskrs praznik pobede života, ali i nade u novu, bolju, svetliju i sigurniju budućnost.
Milorad Dodik - Foto: Twitter

Milorad DodikFoto: Twitter

– Želim da proslavljajući Vaskrs, proslavimo život koji upravo na taj veliki praznik dobija svoje puno značenje. U vremenu pandemije koja je zahvatila celi svet, mi i ove godine u istim uslovima proslavljamo naš veliki praznik sa nadom da će naše molitve za zdravlje, mir, blagostanje i opšte dobro biti uslišene – istakao je Dodik u Vaskršnjoj čestitki.

Uz poziv na solidarnost i zajedništvo, Dodik je naveo da je sada, više nego ikada potrebno okrenuti se porodici, prijateljima i svom narodu, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH.

– Uz iskrene želje za dobro zdravlje, radost i mir, pozdravljam vas tradicionalnim hrišćanskim pozdravom – Hristos vaskrse – naglasio je Dodik u čestitki i poželio sveštenstvu i vernicima da predstojeće praznične dane provedu u dobrom zdravlju, duhovnom miru, slozi i radosti.

Srpska pravoslavna crkva obležava sutra najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

 

 

IZVOR:RTRS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*