Eksplodirala bomba ispod poršea u Novom Sadu, povređen Slobodan Milutinović zvani „Sloba Snajper“

FOTO TANJUG / JAROSLAV PAP / bb
NOVI SAD –

Snažna eksplozija odjeknula je oko 19 sati na Grbavici u Novom Sadu. Kako saznaje RTV ispod automobila porše Kajen postavljena je eksplozivna naprava.

Od jačine detonacije bombe automobil porše Slobodana Milutinovića (1986) odleteo je u vazduh, a saobraćaj u Novom Sadu bio je u blokadi.

FOTO TANJUG / JAROSLAV PAP / bb

Kako su za RTV izjavili u Hitnoj pomoći, nešto posle 19 časova u Urgentni centar primljen je muškarac S.M. (34) sa povredom noge.

Policija je blokirala Puškinovu ulicu u blizini OŠ „Sonja Marinković“ na uglu ulica Alekse Šantića i Puškinove, kod kafea Velvet.

Stanari obližnjih zgrada, izjavili su za RTV da su zbog jačine detonacije popucala stakla na pojedinim prozorima, a oštećeno je i nekoliko parkiranih automobila.

Kako nezvanično saznaje RTV, u eksploziji je povređen Slobodan Milutinović, zvani „Sloba Snajper“, koji je bio na čelu Fudbalskog kluba „Kabel“. Bio je telohranitelj pokojnog predsednika FK „Vojvodina“ Ratka Butorovića i jedan od vođa navijača tog kluba. Osuđivan je zbog droge i nasilja na stadionu, a pre sedam godina zapaljen mu je džip.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*