Exitovi festivali među deset najboljih u Evropi u čak četiri kategorije

RTV (Darko Moravski)
NOVI SAD –

Festivali koje organizuje EXIT tim našli su se među najboljima u Evropi u čak četiri kategorije na Evropskim festivalskim nagradama, najznačajnijem festivalskom takmičenju na planeti.

Preko 350.000 festivalskih fanova širom sveta glasalo je za svoje favorite, au godini kada je po brojnim parametrima održano i njegovo najuspešnije izdanje dosad, EXIT je ponovo među prvih deset u glavnoj kategoriji„Najbolji veliki festival“. Prestižnu titulu EXIT je osvojio 2014. i 2018. godine, a u proteklih devet godina se zvanično nalazi u prvih deset, i to uvek pri vrhu, što ovaj izuzetan uspeh čini jedinstvenim na evropskoj festivalskoj sceni!

RTV (Darko Moravski)

Nakon što je 2015. poneo kući titulu najboljeg, crnogorski Sea Dance festival našao se u najužem izboru za „Najbolji festival srednje veličine“ i to šesti put za redom. Muzička platforma No Sleep već je izgradila zavidnu reputaciju na svetskoj sceni, pa ne čudi da je njeno festivalsko izdanje u svojoj prvoj nominaciji ušlo u grupu šest „Najboljih novih festivala“, dok je No Sleep u finalu i za „Najbolji mali festival“ Evrope! U kategoriji za „Najbolji mali festival“ našao se i domaći Arsenal Fest, te će tako Srbija imati čak tri festivala u finalu evropskog takmičenja.

EXIT festival idućeg jula proslaviće jubilarni, 20. rođendan pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, kojim se obeležava početak jedne nove ere, uz brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja.

Nabavite svoju EXIT ulaznicu i ostvarite čak 55% popusta!

EXIT festival 2020. biće održan od 9. do 12. jula, a nakon što su najpovoljnije ulaznice za naredno izdanje festivala rasprodate za svega 53 minuta, trenutno su u prodaji kompleti po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! U prodaji su još i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara za četiri dana festivala. Svi posetioci jubilarnog, dvadesetog rođendana Exita mogu već sada da rezervišu svoje mesto u festivalskom kampu, te da svoju ulaznicu iskombinuju sa željenim smeštajem u posebno skrojenim turističkim paketima koji su dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, Exit Trip. Ulaznice za EXIT u Srbiji se prodaju putem zvanične stranice exitfest.org, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*