FK Partizan: Nikada nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem po pitanju igrača

FK Partizan: Nikada nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem po pitanju igrača 1Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto

Fudbalski klub Partizan negirao je danas navode da je bio u kontaktu sa sinom predsednika Srbije Danilom Vučićem po pitanju bilo koga igrača ili bilo čega u vezi sa klubom.

„Nikada nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača, pa ni oko Dušana Vlahovića, kao ni bilo čega što se odnosi na fudbalski klub Partizan“, navodi se u kratkom saopštenju crno-belih.

 

Partizan se oglasio posle navoda pojedinih italijanskih medija da je Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, menadžer fudbalera Fjorentine Dušana Vlahovića i da radi u sklopu agencije „Internešenel Sports Ofis“ (International Sports Office), koja je ubrzo po osnivanju preuzela neke od najtalentovanijih fudbalera Partizana.

Vlahovićev agent Darko Ristić je za Krik rekao da su neistiniti navodi italijanskih medija, koji predsednikovog sina dovode u vezu sa Vlahovićem.

 

„Danilo Vučić nije ni na koji način angažovan u agenciji ‘International Sports Office’, niti je ikada bio, pa samim tim nije ni agent fudbalera Dušana Vlahovića“, naveo je Ristić u pisanom odgovoru, navodi se na sajtu Krika.

 

IZVOR:DANAS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*