Hotel Bitoraj Fužine BALKAN TELEVIZIJA

Foto BALKAN TV

Nedaleko od  jezera Bajer i planine Bitoraj , u blizini Jadranskog mora i daleko od savremenog stresa i briga, nalazi se  hotel i restoran Bitoraj Fužine – svrstan među najbolje hotele Hrvatske. U srcu Primorsko-goranske županije, omeđen  Dinarskim planinskim lancem, a dvadesetak kilometara od mora, hotel i restoran Bitoraj nalazi se u očuvanoj prirodi. Putna mreža je izuzetno dobro urađena i lako i brzo se stiže u Fužine , odakle god da krenete.

Ovde možete uživati u autohtonoj goranskoj kuhinji, opuštanju u wellness centru i odmoru u sobama koje su u kategorizaciji visoko rangirane sa četiri zvezdice. Boravak je ugodan i nezaboravan  u skladu sa imenom   pravi gorski raj  – savršen odmor u zagrljaju prirode.

Sobe u hotelu Bitoraj su luksuzno opremljene, prostrane  i  posebno  uređene kako bi pružile maksimalan komfor i udobnost bez premca za svakog gosta , odakle god on dolazio. Pored besplatnog interneta sobe imaju i televizore sa programima iz celog sveta, mini bar, a može se koristiti i usluga posluge u sobama . U ponudi je i maksimalno opuštanje i oporavak  i naravno  a la carte restoran s vrhunskim goranskim specijalitetima.

Ponuda restorana Bitoraj usklađena je s prirodom koja ga okružuje. Jela od divljač  su ono po čemu je Bitoraj poznat, a meso jelena, vepra ili medveda u ovom se restoranu spremaju se  prema tradicionalnim receptima. Poseban slatki specijalitet, koji je zaštićen,  je štrudla od  borovnice koju gosti obožavaju. Kuhinja odiše čistoćom uz moderan i funkcionalan dizajn. Za jela  se koriste sveže lokalne namirnice, a spremaju se  izvorna, autohtona jela po  starim goranskim  receptima. Mi smo bili radoznali i pokušali smo da otkrijemo delić tajni u spremanju ukusnih jela, a majstori kuhinje dali su nam priliku da vidimokako nastaju gastronomske čarolije.

U okviru hotelske ponude  turisti mogu da se bave brojnim  sportskim i rekreacijskim sadržajima kao što je vožnja bicikla, planinarenje ili plovidba jedzerom Bajer, a tu su i gastronomski festivali i sačuvano bogato kulturno nasleđe. Porodični ugođaj u hotelu i restoranu Bitoraj je poseban jer ovde  svakog gosta doživljavaju  poput člana porodice.  Mnoštvo je prilika za lepa iskustva i mnoštvo razloga da  posetite  ovo jedinstveno turističko mesto – Fužine u Gorskom kotaru gde je smešten rajski  hotel Bitoraj koji pruža sve što je potrebno za savršeni odmor u zagrljaju prirode, a to pre svega podrazumeva aktivnosti koje utiču na poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja, poput zdrave ishrane, redovnog rekreacijkog vežbanja i aktivnog načina života, kvalitetno provedenog vremena sa prijateljima i porodicom i zdrav zalogaj.

Ponuda hotela Bitoraj je deo savremenog turističkog sadržaja za kojim se sve više traga – a to je zdravlje i odmor.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*