„ISECITE GA NA KOCKICE, GRICKAJTE NA TRI SATA“ Ruski recept protiv korone od namirnice koju svi imamo, objasnio ga poznati Srbin koji se borio za život

Predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza oporavio se od korona virusa i pred kamerama podelio svoja iskustva kako bi pomogao ostalim ljudima tokom pandemije.

Međuostalom, Kokeza je otkrio jedan ruski recept kog će se pridržavati, a posebno je dobar za jačanje imuniteta tokom zaraze Covid-19 virusa.

 

Glavni, i jedini, sastojak je đumbir. Višegodišnja začinska biljka koju imaju mnogi domovi širom Srbije. Važi za narodni lek i ima veliku moć kada je reč o poboljšanju imuniteta, a Kokeza je otkrio specifično konzumiranje koje je još delotvornije, kako je čitao.

– Čitao sam svašta dok sam bio u bolnici, a za oko mi je zapao jedan tekst koji je pisao ruski naučnik. On svakog jutra napravi šest kockica đumbira i on na svaka tri sata gricka po jednu, pa na taj način štiti organizam i jača imunitet. Ne kažem da je to lek, ali svakako organizam čini jačim, poručio je predsednik FSS-a gostujući na TV Pink.

IZVOR: BLIC

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*