Maglovito jutro, smanjena vidljivost, kamioni na Kelebiji čekaju sedam sati

NOVI SAD –

Vidljivost na putevima pored rečnih tokova, u višim predelima kao i u kotlinama smanjena je zbog magle, pa je potrebna dodatna opreznost, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Padavina uglavnom nema, ali pojačan intenzitet saobraćaja očekujemo u poslepodnevnim časovima.

jesen, vreme, lisce, automobili, mraz, magla

Izvor: RTV (Jaroslav Pap)

Tada se zbog početka vikenda mogu stvarati kolone i to pre svega u zonama radova u kojima je redovan režim odvijanja saobraćaja izmenjen, dodaje se u saopštenju.

Kamioni na Kelebiji čekaju sedam sati

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu iz zemlje, teretna vozila čekaju sedam sati, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:15, na prelazu Horgoš, takođe na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju pet sati.

Na teretnim terminalima na prelazu Šid čeka se dva sata, a na Batrovcima jedan sat.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Radovi na Obilaznici oko Beograda, saobraćaj usporen

Na obilaznici oko Beograda, od petlje Orlovača ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno zbog radova, pa Putevi Srbije upozoravaju učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Do 1. novembra biće izmena u saobraćaju na obilaznici oko Beograda, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, od 8 do 16 časova zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta u suprotnom smeru.

Zbog radova na sanaciji kolovoza na putu Bačka Topola – Senta (natputnjak iznad državnog puta I A reda broj 1), do 31. oktobra od 7 do 17 časova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom, navodi se u saopštenju.

Vozila se propuštaju naizmenično uz pomoć semafora i na deonici puta od Smedereva do petlje Kolari, do 01. novembra zbog radova na nadvožnjaku iznad autoputa kod Kolara.

U Donjem Milanovcu, u ulici Kapetana Miše, do 15. oktobra od 7 do 17 časova zbog radova na rehabilitaciji puta vozila će biti naizmenično propuštana uz pomoć semaforske signalizacije, navode Putevi Srbije.

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*