Ministar finansija uručio ključeve od stana porodici Ćerimović iz Vranja

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali potpisao je danas ugovor o dodeli trosobnog stana u naselju „Zemunske kapije“ sa dobitnikom u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, Slobodanom Ćerimovićem iz Vranja.

FOTO TANJUG/RADE PRELIC/bs

 

Ministar Mali je izrazio zadovoljstvo što je nagradu dobila velika porodica poput Slobodanove, i poželeo im da što više lepih trenutaka provede u svom novom stanu.

 

„Želim da vam zahvalim što ste igrali ovu nagradnu igru i dali podršku državi i Vladi Srbije da se svi borimo protiv sive ekonomije, da uzimamo fiskalne račune. Slobodan je rekao da će nastaviti da igra ovu nagradnu igru ne samo zbog nagrade, nego i zbog toga što treba da gradimo uređenu Srbiju. To podrazumeva i da kada uđemo u prodavnicu treba da uzmemo fiskalni račun jer prihodi od tog računa odlaze u budžet, a iz toga gradimo bolnice, škole, puteve, kupujemo vakcine“, rekao je Mali.

 

Prema njegovim rečima u bazenu je u trenutku izvlačenja Slobodanove koverte bilo 2,4 miliona koverata. 

 

„Broj koverata raste iz nedelje u nedelju i ja pozivam sve građane Srbije da se pridruže ovoj nagradnoj igri i da na pravi način razvijemo svest koliko je bitno uzimati fiskalne račune i boriti se protiv sive ekonomije“, rekao je Mali.

 

Slobodan Ćerimović živi u Vranju i radi u gradskom vodovodu. Ima troje dece i devetoro unučadi.  On je nakon dodele nagrade rekao da ceo život igra razne nagradne igre, ali da nikada ništa nije dobio. Dodao je i da je poslao dosta koverata za „Uzmi račun i pobedi“.

 

Dobitnik stana je naveo i da će se sa porodicom dogovoriti ko će živeti u novom stanu.

 

Vlada Republike Srbije je za drugi krug ove nagradne igre izdvojila 350 miliona dinara, a nagradni fond je veći nego prošli put jer srećne dobitnike očekuje čak 16 stanova u Beogradu, od kojih je 14 u naselju „Zemunske kapije“, a dva u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila „fijat 500L“.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*