Na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta

•    Savetujemo maksimalan oprez pri vožnji i molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

•    Auto-put E-75, od petlje „Pojate“ do petlje „Ražanj“, kod sela Pločnik, do 29.11.2020. godine, radovi na popravci dilatacije. Za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

•    Auto-put E-75, petlja Beograd – petlja Bubanj Potok (Leštane), 27.11.2020. godine, od 9 do 18 časova, radovi na podizanju stubova. U zoni radova, u smeru Beograd-Niš, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka za uključenje/isključenje kod petlje Bubanj Potok.

•    Auto-put E-75, petlja Bubanj Potok-tunel Straževica, 27.11.2020. godine, od 9 do 18 časova, radovi na podizanju stubova. U zoni radova, za saobraćaj će biti povremeno zauzeto uključenje/isključenje kod kružnog toga Resnik u ulici Slavka Miljkovića.

•    Auto-put E-75, petlja Kovilj – petlja Novi Sad jug, u smeru Beograd-Novi Sad, od 27.11.2020. godine, od 7 časova, do 30.11.2020. godine, do 16 časova, radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine. Radovi će se izvoditi u voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

•    Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
•    Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova:
-na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*