Na Obilaznici oko Beograda povremena obustava saobraćaja

Na putu Avala – Bubanj Potok, na Sektoru 6 Obilaznice oko Beograda, danas zbog postavljanja nosećih stubova kod Mosta broj 27 doći će do povremene obustave saobraćaja, shodno dinamici izvođenja radova, saopštili su Putevi Srbije prenosi Tanjug.

Zatvorena će biti deonica za saobraćaj na 30 minuta, u više vremenskih intervala u toku dana.

Na auto-putu E-75, u tunelu Manajle, u smeru ka Nišu, više se ne nalazi kamion u voznoj saobraćajnoj traci. Saobraćaj se odvija normalno voznom i saobraćajnom trakom.

Niška Banja – Crvena Reka, do 26. oktobra obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Alternativni putni pravac: Niška Banja-Prosek i Prosek-Crvena Reka.

Na auto-putu E-75, Beška – Maradik, do 31. avgusta izvode se radovi na popravci mosta „Patkine vode”, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Novi Sad – Beograd, a saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, smer Beograd – Novi Sad.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30: na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 180 minuta, na Šidu, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 360 minuta, Horgošu 300 minuta, Kelebiji i Vatinu 240 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*