Nezavisni klub poslanika SP: Najoštrije osuđujemo istupe Petra Đokića

Фото: РТРС

Nezavisni klub poslanika SP najoštrije osuđuje kontinuirano srozavanje ugleda Socijalističke partije od strane Petra Đokića i destruktivno ponašanje koje je kulminiralo plasiranjem lažnih vijesti i obmanjivanja javnosti vezanih za zasijedanje Izvršnog komiteta SNSD-a, na kojem je navodno data podrška Đokiću i otkazani predstojeći razgovori sa poslanicima SP.

Foto: RTRS

Đokiću nije dosta što je godinama kršio statut i zloupotrijebio organe SP, nego je pokušao da zloupotrijebi i Izvršni komitet SNSD-a, u lošem pokušaju obmanjivanja javnosti po pitanju podrške njemu kao ministru na jučerašnjoj sjednici.

Ovom prilikom upućujemo izvinjenje koalicionim partnerima koje Đokić u očaju silom uvlači u unutarpartijska pitanja SP, pokušavajući da baci ljagu na svu dosadašnju saradnju kako bi sačuvao sopstvenu poziciju.

Narodni poslanici kojima su građani i članovi Socijalističke partije dali povjerenje o kojem Đokić može samo da sanja, ograđuju se u potpunosti od ovih, kao i budućih njegovih postupaka.

Socijalistička partija nije Petar Đokić, a jeftine podvale i potezi koje on povlači u strahu od gubitka fotelje nemaju podršku Socijalista.

IZVOR:RTRS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*