Nik Vujičić, Mobi i Karl Koks za Egzitov rođendanski vikend

Фото: Егзит Фото: Дневник.рс/Р. Хаџић

NOVI SAD: Proslava dvadesetog rođendana Egzita biće održana od 13. do 16. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali već za vikend 29. juna, Egzit tim pripremio je internacionalni panel s jednim od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika, humanitarnog radnika, autora mnogih globalnih bestselera Nikom Vujičićem.

Foto: Egzit Foto: Dnevnik.rs/R. Hadžić

Panel „Aktivizam – narednih 20 godina“ okupiće i osnivača Egzita Dušana Kovačevića, kao i Lindzi Hedli, jednu od najtraženijih svetskih konsultantkinja na polju društvenog aktivizma i suosnivača Globar Citizen platforme na čijem humanitarnom festivalu su do sada nastupile brojne zvezde.

Domaćin razgovora koji će doneti novi uvid kako se izboriti za bolji svet u budućnosti biće Henri Amar, popularni američki motivacioni govornik, dok će ova tribina predstavljati i start platforme „R:evolucija svesti“ koju Egzit lansira upravo na svoj dvadeseti rođendan.

Specijalno rođendansko izdanje Egzit TV predstaviće od petka 26. do nedelje 28. juna nikad emitovane snimke festivalskih nastupa Karla Koksa, Mobija i Bena Kloka.

Svi strimovi moći će da se pogledaju na Fejsbuk stranici Egzit festivala i Jutjub kanalu.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*