Novosadski policajac udaljen iz stana: Žena ga prijavila za nasilje

Ilustracija / Foto Depositphotos

Novosadska policija u utorak intervenisala zbog prijave slučaja nasilja u porodici u naselju Detelinara. Sve je počelo prepirkom bračnog para, koji je već poveo brakorazvodnu parnicu

Ilustracija / Foto Depositphotos

NOVOSADSKA policija intervenisala je u utorak uveče u novosadskom naselju Detelinara zbog prujave nasilja u porodici. Muškarcu, koga je supruga prijavila za nasilje, a za koga nezvanično saznajemo da je policajac, odmah je izrečena hitna mera zabrane komunuikacije i prilaska oštećenoj i udaljen je iz stana.

O ovom slučaju je, kako saznajemo nezvanično, obavešteno nadležno tužilaštvo koje je reklo da tu nema elemenata krivičnog dela, kao i Centar za socijalni rad. Žena koja je prijavila supruga za nasilje, međutim, nije želela da ode iz stana i skloni se u Sigurnu žensku kuću što joj je ponuđeno, niti je htela da podnese prijavu protiv muža koga je prijavila za nasilje u porodici.

 

Prema nezvaničnim saznanjima, između supružnika je u utorak uveče oko 21 sat došlo do prepirke, a u tom trenutku u stanu je bilo i njihovo sedmogodišnje dete. U jednom trenutku, navodno, došlo je i do međusobnog guranja kada je ona krenula uzme telefon i da pozove policiju i njegovim kolegama prijavi supruga. Žena je, ipak, uspela da pozove policiju, koja je učinila sve po proceduri za takve slučajeve.

Ovaj bračni par, kako nezvanično saznajemo, poveo je brakorazvodnu parnicu.

IZVOR:NOVOSTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*